Zichtbaar vakmanschap:marmoleum opde vloer!

Een vloer waar je niet zo vaak over hoort, maar die perfect is voor bij jou in huis: marmoleum! Deze vloer is niet alleen super goed door ons te leggen, deze vloer is ook zeer milieuvriendelijk! Benieuwd wat alle voordelen zijn? Lees het hier!

Wat is marmoleum?

Marmoleum is eigenlijk linoleum en het wordt geproduceerd door de Nederlandse fabrikant Forbo. De vloersoort is zo populair geworden dankzij de natuurlijke grondstoffen die worden gebruikt voor de productie. Producten die gebruikt worden zijn bijvoorbeeld kalksteen, hars en jute. De natuurlijke grondstoffen worden allemaal op milieuvriendelijke wijze verwerkt tot een marmoleum vloer, de vloer is dus ook biologisch afbreekbaar!

Wat zijn de voordelen van marmoleum?

Marmoleum is erg goed geschikt voor vloerverwarming en is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Je kunt de vloer helemaal laten aanpassen naar jouw wensen, bijvoorbeeld door te combineren met patronen en kleuren. De kracht van deze vloer is ook de lange levensduur, dit is te danken aan het gebruik van natuurlijke materialen. De vloer kan veel hebben, dus je kunt gerust eens een feestje geven om de vloer te showen.

En wat nog meer?

Als je voor Marmoleum kiest in huis kies je niet alleen voor een vloer die klasse en stijl uitstraalt, je kiest ook voor een vloer met een veelzijdigheid aan eigenschappen. We zetten een aantal van de voordelen nog even op een rijtje:
- Marmoleum biedt dankzij de natuurlijke grondstoffen een duurzaam alternatief op designer varianten.
- Marmoleum Modular is voorzien van de Topshield2 techniek, dat is een twee-laagse coating op acryl- en waterbasis. Dit beschermt de vloer tegen krassen en vlekken. Ook kun je de vloer heel gemakkelijk schoonmaken waardoor deze er weer helemaal strak bij ligt.
- De vormen worden apart van elkaar uitgesneden om een perfecte pasvorm te garanderen. Je ziet dus helemaal niets van de naadjes, omdat ze perfect in elkaar passen.
- Kortom: Marmoleum is de vloersoort die je zoekt als je graag een natuurlijke, strakke look wenst in het huishouden waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat.