De voordelen vaneen volledig ontzorgendadvies

Als je op zoek bent naar een nieuwe vloer, nieuwe raamdecoratie of wellicht nieuw behang is stap één het oriënteren. Welke producten zijn er? Wat vind je mooi, wat ziet er sfeervol uit en wat past precies goed in jouw woonstijl? En wat zijn dan de vervolgstappen? Wij vertellen je in deze blog alles over een volledig ontzorgend advies en we laten je zien waarom je bij ons altijd goed zit!

Een echte adviseur luistert en verrast

Je hebt thuis al het nodige onderzoek gedaan, en je hebt besloten dat er een of twee producten zijn die echt goed aansluiten bij jouw woonstijl en jouw woonsituatie. Je gaat langs in een van onze winkels en je raakt aan de praat met een van onze adviseurs. Het prettige is dat je bij een Binnenhuisadviseur altijd een luisterend oor krijgt. De adviseur neemt de tijd voor je en probeert stap voor stap te achterhalen wat jouw woonwens en woonstijl is. Jij geeft aan wat je zoekt en de adviseur koppelt daar direct een aantal producten en stijlen aan. Nadat jullie uitgebreid hebben gesproken over jouw wensen komt de adviseur met een advies. Het streven bij de Binnenhuisadviseurs is dat het advies altijd verrast! Het product dat je al in je hoofd had is goed, een van onze adviseurs laat je zien dat het nog beter kan, of dat inderdaad jouw idee precies past!

De beste merken voor jouw smaak, met altijd maatwerk voor jou!

In het advies dat we jou geven kiezen we voor de beste merken, want daar werken we het liefste mee. Omdat we met enkel A-merken werken, weet je dat je voor kwaliteit kiest. Als je een nieuw product in huis wilt halen, dan vinden wij dat je dat ook goed moet doen! Daarnaast is elke aanvraag voor ons anders. We werken niet met standaard oplossingen, maar we maken van elke opdracht een nieuwe klus. Jij kunt ontspannen gaan zitten en wij doen het uitzoekwerk voor je! Je wilt weten of jouw schuine ramen kunnen worden voorzien van raamdecoratie? Je zoekt de beste vloer voor op vloerverwarming? We zoeken het voor je uit!

Alleen het beste is goed genoeg voor jou

De kwaliteit van jouw product staat bij ons hoog in het vaandel. Of het nu gaat om een kleinschalige aankoop, of om een volledige nieuwe vloer; je kunt altijd vertrouwen op ons zichtbare vakmanschap. Dit zie je niet alleen terug in het maatwerk, maar ook in de kwaliteit van de producten zelf. Alleen het beste is goed genoeg.

Afspraak is afspraak

Het laatste punt dat belangrijk is bij een goed advies, is dat je erop kunt bouwen. Letterlijk en figuurlijk. Afspraak is afspraak bij ons. We maken beloftes waar op het gebied van productkwaliteit tot aan service, tot aan onze uitgebreide garanties.

Om ons persoonlijke advies zelf te ervaren maak je een afspraak bij ons in de woonwinkel, of we komen bij je langs om jouw woonsituatie optimaal in te kunnen schatten. Wil je alles uit het advies halen? Bereid je dan voor door het maken van een moodboard, zo leren wij jou en je voorkeuren het best kennen!