De voordelenvan automatischeraamdecoratie

Een avondje bankhangen kan af en toe heerlijk zijn. Wat is er nu lekkerder dan ongegeneerd en languit op de bank liggen voor de televisie? Maar, ineens kom je erachter dat je moet opstaan om de raamdecoratie te sluiten. Vervelend, want je ligt net zo lekker! Hoe lossen we dit nu gemakkelijk op? Luxaflex® biedt jou de ideale oplossing met automatische raamdecoratie! Benieuwd hoe? Lees snel verder.

De ideale privacyregelaar

Dankzij het unieke Luxaflex® PowerView® Motorization systeem bepaal jij op elk moment van de dag hoe jouw raamdecoratie voor de ramen hangt. Wil je de zon binnenlaten? Een druk op de knop en de raamdecoratie gaat uit zichzelf omhoog! Liever iets meer privacy? Dezelfde druk op de knop laat je raamdecoratie ook weer gemakkelijk zakken, zodat niemand meer naar binnenkijkt. Klinkt als muziek in de oren, niet?

Doe alsof je thuis bent!

Een ander voordeel van de automatische raamdecoratie is dat je met de applicatie die je download op je mobiel of tablet, overal ter wereld kunt bepalen hoe jouw raamdecoratie moet hangen! Ben jij een weekend niet thuis of ga je een paar weken op vakantie? Maak je geen zorgen over continu dichte ramen of juist open ramen! Je kunt altijd, waar dan ook, bepalen hoe de raamdecoratie komt te hangen. Zo ben je er zeker van dat je huis, ook als je niet thuis bent, bewoond lijkt!

Creëer jouw huis van de toekomst

Powerview® is zo ingesteld dat je scènes kunt ontwikkelen en programmeren. Schijnt de zon? Dan gaat de raamdecoratie omlaag. Is het zondagmorgen en sta je graag vroeg op in een licht huis? Dan stel je de raamdecoratie zo in dat deze al open is voordat je beneden bent! Kortom, met automatische raamdecoratie in huis kies je voor een huis dat helemaal klaar is voor de toekomst. Je ontwikkelt een omgeving die precies past bij elk moment van de dag en dat anticipeert op jouw thuiskomt of jouw vertrek van huis. Het PowerView® Motorisation systeem bevat onder andere de Hub kit. Dit kleine apparaatje vormt het centrale brein van jouw nieuwe PowerView®-systeem en slaat jouw persoonlijke instellingen op, het activeert de raamdecoratie wanneer jij dit wilt en is het centrale controlepunt van jouw raamdecoratie.

Automatische raamdecoratie in jouw huis

Nu je de voordelen van automatische raamdecoratie hebt kunnen lezen, is het tijd dat je de voordelen zelf gaat ervaren! Kom langs bij ons in de woonwinkel of maak een afspraak voor persoonlijk en vrijblijvend advies. Zo komen we samen tot de keuze die het beste bij jou en je interieur past.