Welke typenbinnenzonwering zijner?

Goede binnenzonwering houdt warmte en kou buiten, waardoor u energie bespaart. Daarnaast wordt hinderlijk licht tegen gehouden en zorgt zonwering voor sfeer en warmte in uw interieur. Of u nu een schuin dakraam heeft, een glazen serre of ramen met ongewone afmetingen; wij hebben één van de grootste collecties zonwering met een ruime keus in kleuren en materialen. Hieronder vindt u al onze producten overzichtelijk op een rij.

LUXAFLEX® BINNENZONWERING

Wij durven wel te zeggen dat we de grootste Luxaflex binnenzonwering collectie hebben van uw regio. Hieronder vindt u alle Luxaflex® binnenzonwering die wij verkopen:

Luxaflex® Duette® Shades

De unieke honingraatstructuur van Luxaflex® Duette® Shades hebben een isolerend effect. Deze binnenzonwering zorgt ook voor een betere akoestiek in uw woning. Om te zorgen voor de gewenste lichtinval en privacy kunt u kiezen uit drie transparantieniveaus: doorschijnend, lichtdoorlatend en verduisterend. Last but not least: Luxaflex® Duette® Shades zijn verkrijgbaar in vele ontwerpen, kleuren en afwerkingen.

Luxaflex® Silhouette® Shades

De Luxaflex® Silhouette® Shades onderscheiden zich door de mate waarin het licht gereguleerd kan worden en de afwerking. Door de constructie van draaiende Silhouette® lamellen, kunt u hard en fel licht veranderen in zacht diffuus licht, zonder de lichtinval te verliezen. U hoeft alleen maar de lamellen te kantelen om meer of minder licht binnen te laten. De Silhouette® Shades stoffen zijn gemaakt van linnen en zijde.

Luxaflex® Plissé Shades

De Plissé Shades van Luxaflex® zijn speciaal ontworpen voor raampartijen met ongewone afmetingen en vormen. Ze zijn perfect voor moeilijk bereikbare dakramen en serres en zorgen voor veel privacy. Het zijn geplooide lamellen die in meerdere materialen, kleuren (meer dan 50!) en ontwerpen verkrijgbaar zijn.

Luxaflex® Roman Shades

Deze binnenzonwering is gemaakt van zachte plooistoffen in brede banen met een unieke en luxueuze uitstraling. U kunt kiezen uit stoffen met subtiele texturen, effen uitvoeringen, opvallende patronen en gedurfde kleuren. Doordat er zoveel keuze is in stoffen en structuren is er voor elke woonstijl, van landelijk tot modern, een passende uitvoering te vinden.

Luxaflex® Facette® Shades

Luxaflex® Facette® Shades bestaan uit transparante en niet-transparante lamellen, die voor elkaar kunnen worden geschoven waardoor u mooi zacht licht krijgt. Dit type zonwering is een uitstekend alternatief voor (rol)gordijnen. Het product heeft een prachtige afwerking, is eenvoudig te bedienen en kan tegen vocht, waardoor het een ideaal product is voor in de keuken of badkamer.

Luxaflex® Horizontale Jaloezieën

Luxaflex® Horizontale Jaloezieën zijn er in hout of aluminium. De Houten Jaloezieën zijn gemaakt van de beste houtsoorten en houtalternatieven, die uw woning meteen sfeer en warmte geven. U kunt kiezen uit een kleurenpalet van wit, zwart, grijs of natuurlijke houttinten en elegante smalle latten of voor brede latten die zorgen voor een ruimtelijk gevoel. Ook zijn er moderne uitvoeringen met een kleurverloop, verfspatten of met een extra glanslaag. Meer over Houten Jaloezieën, zie onze blog van vorige week.

Luxaflex® Verticale Jaloezieën

Verticale Jaloezieën van Luxaflex® zijn een stijlvol en praktisch alternatief voor gordijnen. U kunt er perfect het licht mee regelen en privacy creëren wanneer u daar aan toe bent. Er is een ruime keus in transparantie, lamelbreedte en materialen. Standaard bij Verticale Jaloezieën is de koord- of kettingbediening, maar bij grotere oppervlaktes is bediening met een slingerstang of met een gemotoriseerd systeem een goede optie.

Luxaflex® Rolgordijnen

Sinds kort zijn er weer een aantal nieuwe ontwerpen toegevoegd aan de collectie Luxaflex® Rolgordijnen. De stoffen zijn modieus en stijlvol en makkelijk te bedienen. U kunt kiezen voor lichtdoorlatende of verduisterende stoffen en van bloemenmotieven voor de woonkamer tot felle kleuren voor de kinderkamer.

NL LABEL BINNENZONWERING

In onze collectie binnenzonwering van ons voordelige huismerk NL Label valt heel wat te kiezen. Gaat u voor Duette Shades, Plisse Shades, Multishades, rolgordijnen, blinds of horizontale en verticale jaloezieën in hout of aluminium? Het is een prachtige collectie, die qua kwaliteit, garantie en service vergelijkbaar is met Luxaflex en andere A-merken. Interieuradvies, inmeten, monteren, afvoer van oude materialen en het schoon opleveren van uw woning zit bij de prijs inbegrepen.

Wat vindt u de mooiste binnenzonwering?

We zijn erg benieuwd naar uw mening. Laat het hieronder weten. We staan voor u klaar om uw wensen te bespreken. Wij zijn dé specialist op het gebied van vloeren, wand- en raambekleding. We helpen bij het maken van de juiste keuzes, bieden 100% maatwerk zodat u echt krijgt wat u wilt en wij bieden u een zorgeloze service. U vindt bij ons alle bekende A-merken en een prachtig en scherp geprijsd huismerk genaamd NL Label. Loop eens binnen in de winkel en laat u inspireren!