Top 5meest gelezenblogs 2016

Wat ging 2016 weer snel voorbij. Tijd voor een terugblik op het afgelopen jaar. Van kleurtrends, ideeën voor de mooiste raamdecoratie en vooral heel veel wooninspiratie. Op ons blog vindt u vandaag de vijf meest gelezen artikel op een rij.

#1 - Welke woonstijl past bij u?

Van basic tot romantisch. Van industrieel tot modern. Er zijn diverse woonstijlen waar u uit kunt kiezen. Maar welke woonstijl past het beste bij uw interieur? In het best gelezen artikel van 2016 zetten we alle woonstijlen voor u op een rij.

#2 – 5x de mooiste raamdecoratie en gordijnen

Raamdecoratie en gordijnen zijn niet alleen decoratief, maar zorgen ook voor de juiste lichtinval, isolatie en privacy. Daarnaast is het ook gewoon gezellig om ´s avonds de gordijnen of de raamdecoratie dicht te doen. De mooiste raamdecoratie en gordijnen op een rij.

#3 – Houten jaloezieën Luxaflex

Houten jaloezieën hebben een praktische functie, maar kunnen ook echt wat toevoegen aan uw interieur. De houtstructuur zorgt voor een natuurlijke en warme sfeer in huis. De collectie houten jaloezieën van Luxaflex® is voorzien van verrassende designs en perfect om het licht mee te filteren.

#4 – De magische driehoek vloer want en raam

Als u gaat verbouwen, gaat verhuizen naar een bestaande woning of een huis laat bouwen, krijgt u de mogelijkheid om muren, vloeren en raambekleding in één keer aan te pakken en op elkaar af te stemmen. Handig, maar ook lastig. Daarom geven we u alvast een aantal tips die van pas komen bij het aanschaffen van een nieuwe vloer, wand- en raambekleding.

#5 – Dit zijn de kleuren voor 2016

We eindigen de top 5 met een artikel over de kleurtrends van 2016. Welke kleuren zagen we het afgelopen jaar?

Wij wensen u een goed 2017 met vooral heel veel wooninspiratie!

Meer inspiratie opdoen? Volg ons op Pinterest en Instagram.