Raamdecoratie voorelke woonruimte

Wist je dat raamdecoratie een grote impact kan hebben op je interieur? Daarom is het belangrijk om per ruimte in huis te kijken wat je wensen zijn, en daar de raamdecoratie op af te stemmen. Wij nemen je mee in alle ruimtes in huis en kijken wat de voordelen van raamdecoratie daar kunnen zijn.

Raamdecoratie in de woonkamer

In de woonkamer is raamdecoratie een grote sfeermaker. Denk bijvoorbeeld aan shutters, of houten jaloezieën voor een stoere uitstraling. Een voordeel van jaloezieën is dat ze goed te combineren zijn met andere raamdecoratie zoals Jasno folds. Zo creëer je een warme, en toch ook rustige sfeer die perfect past in de woonstijl Basic & Puur. Ga ja voor donkere jaloezieën dan kom je meer in de industriële stijl.

Een wat speelser effect creëer je met Duette Shades. Deze vorm van raamdecoratie is geschikt voor elke raamvorm, heeft een isolerende functie, filtert daglicht en zorgt voor privacy wanneer jij dat wil. Dat klinkt toch ideaal?

Raamdecoratie in de slaapkamer

In de slaapkamer zijn verschillende punten die voor jou van belang kunnen zijn. Bijvoorbeeld verduistering en privacy. Voor verduistering zijn rolgordijnen de beste oplossing. Alleen geven deze niet altijd zo veel sfeer als je eigenlijk zou willen. De beste oplossing daarvoor is vitrage. Deze lichte gordijnen zorgen voor sfeer, en kunnen ook zorgen voor privacy zonder dat alle lichtinval wordt tegengehouden.

Raamdecoratie in de badkamer

De belangrijkste eigenschap van je raamdecoratie in de badkamer is natuurlijk dat het vochtbestendig is. Denk aan horizontale of verticale jaloezieën van aluminium of kunststof. Deze materialen kunnen goed tegen vocht en zijn makkelijk te reinigen. Ga je toch liever voor de sfeer van hout? Dat kan, als je deze laat behandelen met speciale lak of olie. Wij adviseren je hier graag over.

Werkkamer

Er wordt steeds meer thuis gewerkt. Om thuis zo prettig mogelijk te werken is daglicht van groot belang. Dit zorgt voor meer concentratie en geeft je hersenen energie. Maar aan de andere kant mag het daglicht niet weerspiegelen in het scherm van je laptop. Plissé Shades zijn daarom een uitkomst. Deze laten gefilterd licht door, en zijn voor het raam te positioneren zoals jij het wilt. Zo heb jij zoveel daglicht als je wilt, en zo veel privacy als je wilt.

Persoonlijk advies voor je raam

Voor persoonlijk advies op het gebied van raamdecoratie ben je bij ons aan het goede adres. Kom langs in de woonwinkel of maak een afspraak en wij zorgen er samen voor dat je de winkel uit loopt met een tevreden gevoel. En nog belangrijker; dat je je thuis helemaal op je gemak voelt.