Nieuw: behangcollectiePIP Studiovan Eijffinger

Kent u de prachtige behangdessins van PIP Studio al? Eijffinger heeft in navolging van eerdere PIP Studio collecties net haar vierde behangcollectie uitgebracht. De collectie ligt sinds deze week in de winkel, maar is nu al te vinden op ons blog. Laat u inspireren door deze prachtige mix van klassieke elementen in een modern jasje. Net zoals bij de voorgaande PIP Studio collecties zijn de behangen ook nu weer voorzien van mooie details en subtiele verrassingen.

In de collectie vindt u onder andere dessins met botanische elementen zoals bloemen en planten, fruit, insecten en andere dieren. Maar ook dessins met een meer verhalend karakter, zoals het ‘Spring to Life’ behang hieronder, dat zowel in two-tone als meerkleurig verkrijgbaar is. Een andere echte eyecatcher is de ‘Botanical Print’ met fantasiebloemen en vogels in prachtige lijmdruk techniek. Hieronder ziet u het behang met een crèmekleurige en roze basis, maar er zijn meerdere kleuropties mogelijk.

Klassieke elementen

Naast botanische elementen vindt u ook een aantal behangen in de collectie die perfect passen in een Stijlvol & Klassiek interieur. Het behang Lacy en Lacy Dutch hieronder zijn hier goede voorbeelden van. De dessins van dit behang zijn op kant geïnspireerd en lijken haast een ornamenteel karakter te hebben.

Lijmdruk en raised inkt

Zoals we gewend zijn van vorige PIP Studio collecties, zijn ook nu weer alle behangen onderling goed met elkaar te combineren. Om de dessins zo mooi mogelijk uit te laten komen is er gebruik gemaakt van ambachtelijke technieken zoals lijmdruk en raised inkt. Deze laatste techniek zorgt ervoor dat het behang reliëf krijgt en soms zelf een fluweelachtige uitstraling.

Ontdek onze behangservice

Wilt u graag een muur van behang voorzien, maar heeft u geen zin of tijd om zelf aan de slag te gaan? Dan biedt onze behangservice misschien uitkomst. Onze stoffeerders hebben een muur binnen een mum van tijd strak behangen. Wij meten uw wand op en het aantal benodigde rollen behang voor u uit. Ook voor behangadvies bent u bij ons aan het juiste adres. Kom langs in de winkel of maak een afspraak. Samen met u lopen we de collecties door en kijken welk behang bij u thuis het mooist tot zijn recht komt.

Volg ons op Pinterest voor nog meer behang- en wooninspiratie!

Credits beeld: alle beelden op deze pagina komen uit de nieuwe behangcollectie PIP Studio van Eijffinger