5 redenen omhet niet zelfte doen

Je nieuwe vloer leggen, de zonwering of gordijnen ophangen… Je kunt het natuurlijk zelf doen. Maar, je kunt het ook laten doen. Dan weet je zeker dat jij niet in de troep zit én dat het goed gebeurt. En dat zijn niet de enige redenen, we zetten ze graag voor je op een rijtje: 5 redenen om het niet zelf te doen.

1. Nauwkeurig

Het leggen van een vloer of het plaatsen van zonwering luistert heel nauw en komt op de centimeter nauwkeurig. Je wilt er niet per ongeluk een paar centimeter naast zitten. Voor het mooiste eindresultaat komen we altijd bij jou thuis om de maten nauwkeurig op te meten. Hiermee wordt de kans op fouten geminimaliseerd en zijn de gevolgen daarvan in elk geval niet voor jouw rekening!

2. Spiegelglad

Heb je gekozen voor een harde vloer zoals vinyl of pvc? Dan is een spiegelgladde ondervloer ontzettend belangrijk voor een strak resultaat. Het egaliseren van de ondervloer is een klus die je het best aan onze vakmannen over kunt laten. Wanneer de ondervloer niet glas is, is elk korreltje of andere oneffenheid direct zichtbaar als de vloer eenmaal is gelegd. Herstellen kost veel

3. Gekke hoekjes

Heb je een rechttoe, rechtaan huis dan kun je proberen de vloer zelf te leggen. Maar in de meeste ruimtes heb je te maken met gekke hoekjes, leidingen waar je rekening mee moet houden of bijvoorbeeld hoogteverschil. Een vloer leggen is daarom echt een klus voor een specialist. Laat dit gerust aan een van onze stoffeerders over, dan weet je zeker dat je nog jaren plezier van je nieuwe vloer hebt.

4. Opgeruimd

Het leggen van een nieuwe vloer of ophangen van nieuwe raambekleding brengt hoe dan ook altijd troep met zich mee. En als dat mooie tapijt eindelijk gelegd is en de gordijnen hangen wil je er zo snel mogelijk van kunnen genieten. Wanneer je het werk uit handen geeft aan onze stoffeerders zorgen zij voor een opgeruimd én schoon eindresultaat. Ze nemen al het restmateriaal mee en laten je huis netjes achter zodat jij echt kunt genieten van het resultaat!

5. Garantie

Kies je ervoor om een vloer te laten leggen met onze all-in service? Dan geven we je 10 jaar garantie op de vloer die je kiest. Gewoon omdat wij er zeker van zijn dat hij goed gelegd is.

Hebben we je overtuigd en ben je benieuwd naar de all-in prijzen van jouw favoriete vloer of op zoek naar een passende oplossing voor jouw ramen? Kom gerust langs in de winkel om je te laten informeren of maak alvast een afspraak!