De drie meestgelezen blogs vanmei

Elke maand voorzien we jou van inspirerende blogs met een breed aanbod aan onderwerpen! Maar, we kunnen het ons ook voorstellen dat je niet altijd al onze blogs leest omdat je er niet aan te bent gekomen of omdat je de blog niet hebt voorbij zien komen. Daarom zetten we in deze blog de drie meest gelezen blogs van de maand mei voor jou op een rijtje. Gewoon, om er voor te zorgen dat je niks mist! Lees snel verder en bekijk wat de maand mei jou heeft geboden aan inspiratie!

Perfecte regeling van warmte en licht met Duette® Shades

Deze maand stond in het teken van raamdecoratie. Het blog dat deze maand het meest gelezen werd gaat over de raamdecoratie die wel veel verkopen: Duette® Shades. Een prachtige oplossing voor iedereen die warmte en licht perfect wil regelen. Meer lezen over de bijzonder duurzame eigenschappen van Duette® Shades? We zetten ze voor je op een rijtje: 'Perfecte regeling van warmte én licht met Duette® Shades'.


Hou hooikoorts buiten de deur met

pol-werende horren

Dat een op de vijf Nederlanders last heeft van hooikoorts bleek wel uit het aantal keer dat deze blogpost is gelezen. Met de speciale pol-werende horren van Luxaflex® hou je de pollen buiten de deur. Meer over horren en de mogelijkheden ervan lees je in het blog: 'Hou hooikoorts buiten de deur met pol-werende horren'.

Zó maak je een rolgordijn persoonlijk

Een rolgordijn is een praktische keuze, maar ook heel stijlvol zijn. Met een decoratieve onderlat bijvoorbeeld, of door te kiezen voor een luxe stof in een mooi dessin. En ook met de bedieningssystemen voor rolgordijnen kun je een rolgordijn heel goed personaliseren. We vertellen je er alles over in dit blog: 'Zó maak je een rolgordijn persoonlijk'.

Jouw binnenhuisadviseur streeft er altijd naar om de leukste onderwerpen en de meest interessante nieuwtjes met je te bespreken. Wil je graag nog meer inspiratie opdoen vanaf de bank? Maak een moodboard met onze inspiratie-app en laat je verleiden door de mooiste beelden!