Nieuwe HoutenJaloezieën vanLuxaflex

Met de zomer die voor de deur staat, is goede raamdecoratie een must have. Houten jaloezieën hebben een praktische functie, maar kunnen ook echt wat toevoegen aan uw interieur. De houtstructuur zorgt voor een natuurlijke en warme sfeer in huis. De nieuwe collectie houten jaloezieën van Luxaflex® zijn voorzien van verrassende designs en zijn perfect om het licht mee te filteren. Kijk maar eens!

Inspiratie voor de nieuwe jaloezieën

De stylisten van Luxaflex® lieten zich voor deze nieuwe collectie houten jaloezieën inspireren door de trend Jungle Fever. Het is u vast opgevallen dat planten een comeback maken in ons interieur en cactussen en vetplanten binnen weer gezien mogen worden. Botanische invloeden zoals afbeeldingen van grote palmbladeren en insecten zien we veel, net als aardse tinten en natuurlijke materialen zoals hout. Luxaflex® speelt hierop in met een nieuwe collectie die zowel past in een trendgevoelig als een klassiek interieur.

Jaloezieën met verfspatten

De houten jaloezieën zijn vernieuwend vanwege hun afwerking. Het zijn subtiele wijzigingen, die een andere uitstraling kunnen geven aan uw interieur. U kunt kiezen voor Shine, Splash en Art. Shine lamellen zijn voorzien van een sterke glanslaag en geven uw interieur een luxueuze uitstraling. Splash jaloezieën geven dankzij een willekeurig patroon van verfspatten juist een speels en licht effect. De Art lamellen zijn handgeverfd en hebben een opvallend en artistiek kleurverloop. Zo zijn er bijvoorbeeld varianten met een dip-dye effect, waarbij de bovenste helft van de latten witgelakt zijn en de onderste helft de ruwe houtkleur behouden.

Wat is uw favoriete ontwerp? Laat het ons weten via een reactie onder dit bericht. Ook uw vragen over raambekleding kunt u hieronder stellen. We willen uw vragen graag beantwoorden!

Extra brede jaloezieën

Alle lamellen zijn nu ook verkrijgbaar in een breedte van 50 en 70 millimeter. Dat betekent dat raampartijen tot wel drie meter breed kunnen worden overbrugd. In interieurs met veel materialen en prints zorgen deze bredere latten voor rust, waardoor de details beter uitkomen. Alle jaloezieën zijn leverbaar met een mono-commando kettingbediening, die zorgt voor een lichte bediening, ook bij grotere oppervlakken.

Dé specialist op het gebied van raambekleding

De nieuwe collectie houten jaloezieën van Luxaflex® is binnenkort bij ons verkrijgbaar. Wij staan voor u klaar om uw wensen te bespreken. Wij zijn dé specialist op het gebied van vloeren en wand- en raambekleding. We helpen bij het maken van de juiste keuzes, bieden 100% maatwerk en een zorgeloze service. Loop eens binnen in de winkel en laat u inspireren!