Gezonder wonen methorren en DessoAirmaster

Met de warme winters van tegenwoordig hebben veel mensen het hele jaar door last van hooikoorts en klachten aan de luchtwegen. Erg vervelend, maar daar is wat aan te doen. Wij hebben verschillende producten in het assortiment, die wonen een stuk comfortabeler maken bij dergelijke klachten. Heeft u last van een stofallergie of astma, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. U voelt zich vast nog prettiger in uw woning als u weet dat u niet alleen het mooiste hebt gekozen, maar ook de meest verantwoorde keuze hebt gemaakt. Uw gezondheid is tenslotte het belangrijkste. Lees snel meer hoe u gezonder kunt wonen!

Desso Airmaster for the Home

In huis is meer fijnstof aanwezig dan we vaak beseffen. Die fijne stofdeeltjes kunt u met het blote oog niet zien, maar kunnen wel voor ademhalingsproblemen zorgen. Erg vervelend! Desso heeft hier wat op gevonden. Desso Airmaster for Home houdt opdwarrelende fijnstof beter vast dan andere vloeren en zorgt daarmee voor een gezondere lucht in huis. U zou het misschien niet verwachten, maar dit tapijt houdt 8x meer fijnstof aan de vloer vast dan een harde vloer. Een aanrader voor mensen met klachten aan de luchtwegen en astma.

Goed ventileren

Veel problemen aan de luchtwegen ontstaan door een gebrek aan ventilatie. Moderne huizen zijn tegenwoordig zo goed geïsoleerd, dat andere manieren van ventilatie nodig zijn. Zorg dat er altijd aanvoer is van frisse lucht en schakel een ventilatiesysteem in na het douchen en koken. Zet bijvoorbeeld de ventilatieroosters standaard open of zet een raam op een kier. Lucht daarnaast elke dag een half uur door het raam helemaal open te zetten. Dat kan het beste in de vroege ochtend en late avond, want dan is de hoeveelheid stuifmeel in de lucht meestal het laagst. Indien u last heeft van benauwdheid en astma, zal dit uw gezondheid bevorderen. Zet u graag het raam open en bent u gevoelig voor hooikoorts? Luxaflex® heeft een speciaal Poll-tex® gaas, dat niet alleen muggen tegenhoudt, maar ook rondzwevende pollen. Hierdoor vermindert u de kans op hooikoortsklachten.

Wij voorzien u graag van informatie

Wij zijn de grootste specialist op het gebied van horren van het A-merk Luxaflex® en tapijt van Desso. We bieden niet alleen de meest uitgebreide collecties en stalenpresentaties, maar hebben ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar horren en tapijt. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u om eens binnen te lopen of een afspraak met ons te maken. De koffie staat klaar!