All-in gelegd zogaan we tewerk!

Heb je bij ons een vloer uitgezocht voor een all-in gelegd tarief? Of ben je benieuwd wat dit inhoudt? We vertellen je graag hoe we te werk gaan wanneer je ervoor kiest jouw nieuwe vloer door ons te laten leggen. Want dat houdt meer in dan alleen maar het leggen van de vloer!

Advies aan huis

Bij het kiezen van een nieuwe vloer zijn er veel zaken waar je rekening mee moet houden. Natuurlijk kijk je naar wat je mooi vindt, maar wist je dat je er veel verschillende mogelijkheden zijn als je (de uitstraling van) hout op de vloer wilt? Kom langs in de winkel om de verschillende vloeren te bekijken en maak een afspraak voor ons advies aan huis. We komen graag bij je over de vloer om met jou te kijken welke vloer het best past bij jouw woning én woonwensen.

Nauwkeurige meting & inspectie

Heb je de perfecte vloer gevonden? Dan komen we nog eens bij je thuis om alles nauwkeurig op te meten. Naast de meting inspecteren we ook de ondervloer. De staat van de ondervloer is van groot belang om lang te kunnen genieten van je nieuwe vloer. We bekijken of er bijvoorbeeld schimmels zijn en of er sprake is van betonrot op de basisvloer en eventuele gebreken lossen we voor je op.


Professionele egalisatie

Niets zo vervelend als een nieuwe vloer met oneffenheden! Daarom vinden wij het belangrijk dat de ondervloer goed geëgaliseerd wordt. Deze service bieden wij dan ook altijd als we een nieuwe vloer bij je komen leggen. Zo ben jij er zeker van dat je lang van je nieuwe vloer kunt genieten!

Vakkundig gelegd

Misschien wel de belangrijkste reden waarom je jouw nieuwe vloer door ons wilt laten leggen: je weet zeker dat hij vakkundig gelegd wordt. Want, vloeren leggen is een vak apart. Omdat wij er zeker van zijn dat we jouw nieuwe vloer perfect leggen, geven we jou 10 jaar garantie op je nieuwe vloer.

Wil je meer weten over het all-in laten leggen van jouw vloer door onze vakmannen? Maak een afspraak of kom langs in de winkel, dan kunnen we je goed adviseren!