Sluiten
  • Handgemaakte vloerkleden,

    samen helpen we Roemenië

  • Handgemaakte vloerkleden,

    samen helpen we Roemenië

Maatschappelijk verantwoord ondernemen


Van nature hebben wij veel aandacht voor de mensen en onze aarde. Daarom dragen wij graag bij aan een prachtig fair trade project in Roemenie. Er is daar een dorpje “geadopteerd” en werkvoorziening gerealiseerd door een weverij in te richten. Hier worden handgeweven vloerkleden/karpetten gemaakt.

+ Lees meer

Door deze productie participeren wij in dit Roemeense dorp en maken we het mogelijk dat er nu bijvoorbeeld een bakker is voor de lokale bevolking. Daarnaast is er een schooltje ingericht met Nederlandse materialen.

Help ons mee en geniet van uw vloerkleed

In deze weverij worden slechts 80 kleden per maand gemaakt en alles is handwerk, dus u heeft altijd een uniek exemplaar. Met de aanschaf van een Hudson karpet, heeft u niet alleen een handgeweven vloerkleed van 100% zuiver scheerwol, maar ondersteunt u ook de Roemeense bevolking. De kleden zijn in meerdere kleuren en afmetingen te verkrijgen. In de winkel kunnen we u adviseren over de mooiste kleur en afmeting voor uw woonkamer.

+ Lees meer

Adres

St. Anthonisweg 6
5831 AE Boxmeer

Contact

0485-573112
 

Openingstijden

In verband met brandschade zijn wij tijdelijk gesloten. Wij werken er hard aan om de winkel weer z.s.m. te herstellen en iedereen weer te kunnen ontvangen. In de tussentijd zijn wij gewoon per telefoon en e-mail bereikbaar.